VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD

ACHTERAF BETALEN

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Retourneren

Retourneren

Bij Jassenboutique.nl heb je voor al je bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in jouw bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden.

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kun je het binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren.

Jassenboutique.nl hanteert regels voor retourneren. Mocht je de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen kenbaar gemaakt word dat je wilt retourneren, waarna je dan weer binnen 14 dagen dient terug te sturen.
  • in - voorzover redelijkerwijs mogelijk - de onbeschadigde, niet beschreven en originele verpakking zit.
  • Vergezeld van de retourbon (dan weten wij van wie het pakket komt) verzonden word, eventueel met opgaaf van de retourreden.

Ook is het handig voor ons als u gebruik maakt (voor retourzendingen) van het bijgeleverde retouretiket. Wij weten dan van wie het pakket komt etc.. Plak dit etiket op de verpakking zodat het oude etiket niet meer zichtbaar is. Het is een Franco etiket wat betekent dat je het pakket kosteloos (dus zonder te frankeren) af kunt geven bij een DHL SERVICEPOINT (DHL-points in de buurt). Wel berekenen we een bijdrage in de verzendkosten van 3,95 euro als retourkosten.

Het totaalbedrag (minus de retourkosten van 3,95) wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en Mastercard betalingen. De terugbetaling doen we snel maar in ieder geval binnen 10 werkdagen. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0183-747011 of via .
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD

ACHTERAF BETALEN

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE