GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Blauwe jas – tijdloos, chique én stoer

5 producten

Weet je niet zo goed welke kleur jas je moet kiezen? Ga dan voor een blauwe jas. Blauw is namelijk een kleur die altijd goed overkomt. Het is een klassieke en stijlvolle kleur, die vertrouwen uitstraalt. Bovendien maakt het niet uit wat voor huidstype de drager heeft, blauw staat iedereen. Als je op zoek bent naar een blauwe jas ben je bij Jassenboutique aan het juiste adres. Ook wij houden van blauw. Want blauw is de favoriete kleur van velen, en daarom mag hij best gezien worden.

Blauw heeft verschillende associaties

Blauw is de kleur van de lucht. Het is dan ook niet gek dat mensen de kleur graag zien, omdat we de kleur veel zien en hem fijn vinden. Daarnaast reflecteert water deze kleur blauw ook, dus zijn we blauw gaan associëren met water. Blauw heeft wel allemaal verschillende betekenissen, afhankelijk van het soort blauw dat het is. Je hebt donkerblauw, felblauw en lichtblauw. Deze kleuren stralen allemaal wat anders uit. Eén ding is echter zeker, alle kleuren blauw zijn stijlvol en staan iedereen.

Donkerblauwe jas – straal authoriteit uit

Een donkere blauwe jas wordt veel gedragen door mensen die er graag zakelijk uitzien. Donkerblauw straalt namelijk vertrouwen, intelligentie en authoriteit uit. Mensen die veel donkerblauw dragen worden sneller gezien als authoriteitsfiguren en experts in hun vak. Wil je dus mensen imponeren, draag een donkerblauw jas. Een donkerblauwe jas kun je mooi combineren met grijs, wit, of rood. Ook beige staat goed onder deze kleur. Er zijn veel combinaties mogelijk voor een donkerblauwe jas, maar je bent er in ieder geval van verzekerd dat een donkerblauwe jas alles netter doet staan.

Felblauwe jas – be cool

Met een felblauwe jas straal je ook betrouwbaarheid uit, maar ook kracht. Het is natuurlijk een heftige kleur om te zien, dus wordt dat geassocieerd met een sterke persoonlijkheid van de drager. Daarnaast kom je ook heel cool over. Een felblauwe jas is wel het lastigst te combineren, maar is gelijk wel een mooie statement piece in je garderobe, en je valt goed op. Felblauw staat prachtig als je het combineert met mintgroen, geel, oranje, koraal, of wit. Let er goed op dat de kleur niet vloekt met de andere kleuren die je draagt.

Lichtblauwe jas – zowel zakelijk als casual

Een lichtblauwe jas straalt vrede en kalmte uit. Met een lichtblauwe jas kom je over als een relaxed en sympathiek persoon. Bovendien is lichtblauw goed te combineren met andere pastelkleuren of juist donkere kleuren. Een lichtblauwe jas is het makkelijkst om overal overheen te dragen, omdat de kleur niet vloekt. Ook is het mogelijk een lichtblauwe jas zowel zakelijk als casual over te laten komen, je bent niet gebonden aan een bepaalde look. Het is een veelzijdige kleur, maar toch een luchtige kleur.

De favoriete kleur van velen

Blauw is de favoriete kleur van heel veel mensen. En dat is niet gek, gezien het zo’n veelzijdige kleur is met zo veel betekenissen. Je straalt vertrouwen uit, komt zelfverzekerd over, en het staat bij iedere huidskleur en huidstype. Bovendien is blauw met heel veel kleuren te combineren. Blauw laat ook mooi je accessoires naar voren komen, omdat het ook als achtergrondkleur kan fungeren. Zowel zilver als goud staat goed bij een blauwe jas.

Morgen al een blauwe jas?

Bestel vandaag nog een blauwe jas of lichtblauwe jas bij Jassenboutique en je hebt jouw ideale jas morgen in huis. Twijfel je nog over de juiste maat, of welk ontwerp het beste bij jou past? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op en wij geven je graag advies over het materiaal, de pasvorm en de stijl.

GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen