GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Bruine jas – natuurlijke uitstraling

1 producten

Als je wil gaan voor een neutrale kleur die je elke dag kunt dragen, kun je het beste een bruine jas nemen. Bij een bruine jas kun je denken aan bruine jacks, maar ook mooie lange bruine jassen of parka’s. Een bruine jas versterkt ook jouw stijl.

Kleurassociaties van bruin

De kleur bruin is de meest natuurlijke kleur. Je vindt hem terug in de aarde, in hout, en in stenen en dergelijke. Daarom wordt bruin gezien als geaard. Wie bruin draagt wordt gezien als betrouwbaar en toegankelijk. Een down to earth persoon draagt deze kleur bijvoorbeeld graag. De kleur representeert soberheid, vriendelijkheid, zekerheid, en gezondheid. Het geeft mensen een heilzaam gevoel, en hij straalt warmte uit. Daarom is het een goede kleur om te dragen. Met een bruine jas wordt je gezien als een type dat dicht staat bij de natuur en bij jezelf staat.

Stoer

Toch is de kleur bruin best stoer, denk bijvoorbeeld aan een bruine leren jack. Met een bruine leren jack straal je uit dat je benaderbaar bent, maar dat mensen niet met je moeten sollen. Een goede combinatie om elke dag te dragen. Ook andere soorten bruine jassen kunnen stoer overkomen. Geaard of down to earth zijn is natuurlijk best stoer.

Verschillende soorten bruin

Er zijn verschillende soorten bruine jassen die toch een ietwat andere uitstraling hebben. Zo heb je donkerbruin, een serieuze kleur die goed afsteekt tegen lichtere kleuren. Aan het andere end van het spectrum staat beige. Deze kleur kun je juist weer goed dragen op donkere kleuren. Als je een normale bruine parkajas neemt heb je een basisitem om elke dag te dragen (als het winter is). Ook zijn bepaalde trenchcoats bruin, en met zo’n lange bruine jas zul je er uitzien als een klassieke dame. Vaak wordt in een bruine jas ook een andere kleur verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan de kleur terracotta, dat is meer roodbruin. Verder is oranjebruin ook een populaire kleur die je heel gesofisticeerd doet overkomen.

Een bruine jas combineren

De kleuren die het beste samengaan met bruin zijn wit, zwart, grijs, en denimblauw. Ook donkerrood doet het heel goed samen met bruin. Je kunt echter ook gaan voor een afstekende kleur zoals felrood om een beetje expres te vloeken met bruin. Echter kun je een bruine jas elke dag dragen, zelfs als je wilde of felle kleuren aanhebt. Dat komt omdat het zo’n natuurlijke kleur is, dus het balanceert kleuren mooi uit. Het is ook een goed idee om verschillende kleuren bruin zoals donkerbruin en beige met elkaar te combineren.

Accentueer of contrasteer je eigen stijl

Als je de juiste bruine jas kiest voor jouw stijl, versterkt de jas deze alleen maar. Draag je bijvoorbeeld graag zakelijke kleding, neem dan een lange bruine jas om die zakelijkheid te accentueren. Ben je een stoerder type, dan is het leren bruine jack wat voor jou. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het tegenovergestelde te doen van wat er verwacht wordt. Een leren bomberjack dragen op zakelijke kleding is alleen maar leuk. Of een lange en nette bruine jas dragen op een stoerdere outfit staat ook goed. In ieder geval wordt je bruine jas je beste maatje om elke dag te dragen, omdat je er zo veel opties mee hebt.

Morgen al een bruine jas?

Bestel vandaag nog een bruine jas bij Jassenboutique en je hebt jouw ideale jas morgen in huis. Twijfel je nog over de juiste maat, of welk ontwerp het beste bij jou past? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op en wij geven je graag advies over het materiaal, de pasvorm en de stijl.

GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen