GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Witte jas – stijlvol en klassiek

1 producten

Wil je echt uniek zijn en word je graag gezien? Een witte jas is dan perfect. Een witte jas zie je niet veel mensen dragen, dus daarmee heb je gelijk een streepje voor. Wit steekt mooi af tegen alle andere kleuren, en bovendien geeft het je een frisse uitstraling. Met een witte jas wordt alles wat je draagt stijlvoller.

Wit is de combinatie van alle kleuren

Wit is eigenlijk geen kleur. Het is de combinatie van alle kleuren van de regenboog. Dat maakt wit bijzonder. Wit steekt mooi af met alle kleuren, omdat het alle kleuren bevat. Daarom wordt het overal als achtergrond gebruikt, zoals op websites. Ook worden alle huizen en kantoren van binnen wit geverfd. Het geeft een rustgevende en neutrale uitstraling. Echter als je een witte jas draagt, heeft het een ander effect. Je valt er juist door op, omdat een witte jas vrij ongebruikelijk is.

Perfectie

Wit wordt geassocieerd met puurheid en schoonheid. Ook met licht. Verder is het de kleur van perfectie. Klink goed toch? Met een witte jas straal je al deze dingen uit. Bovendien komt een witte jas professioneel over. De eerste indruk die men van je krijgt als je een witte jas draagt zal altijd positief zijn. Wit staat chic, maar je kunt het ook casual dragen. Het heeft in ieder geval ook een klassieke uitstraling. Ook wordt wit geassocieerd met sneeuw.

Witte jas combineren

Met wit kun je ontzettend veel doen, omdat het zo’n basiskleur is. Voor de klassieke uitstraling kun je een witte jas goed combineren met beige of crème. Je kunt zelfs wit onder een witte jas dragen. Pas wel op dat het dezelfde wit is, anders kan het gaan vloeken. Als je houdt van contrasten en het wit nog meer naar voren wilt laten komen, zijn donkere kleuren, zwart of donkergrijs mooi. Wit staat ook heel goed in de kleurencombinatie met blauw en rood. Denk bijvoorbeeld aan een rode broek en een blauw shirt. Ook kun je deze combinatiesoort maken met andere kleuren. Wit brengt ook bepaalde prints goed tot hun recht. De mogelijkheden zijn eindeloos met een witte jas. Elke keer als je er wat anders onder draagt lijkt je hele outfit volledig anders. Ook je accessoires zullen op wit goed opvallen.

Wasvoorschriften

Met een witte jas moet je goed letten op de wasvoorschriften. Ook kan het zijn dat je sneller vlekken gaat zien op je witte jas. Je zult hem dus misschien vaker moeten wassen dan je andere jassen. Zorg altijd dat je de jas wast met andere witte kleuren, maar ook niet te heet. Je zult het voorzichtig moeten doen. Het is ook goed als je je wasmachine van tevoren goed schoonmaakt, er gaat wel eens vuil in de randen zitten en dat kan dan in de jas komen.

Elegant

Met een witte jas heb je een eindeloos combineerbaar item. Daarnaast ben je bent elegant, alles wat je er onder draagt wordt automatisch netter en klassieker. Als je goed voor je jas zorgt heb je er jarenlang plezier van. Je kunt vele complimentjes verwachten met deze kleur jas, omdat je er uniek mee bent.

Morgen al een witte jas?

Bestel vandaag nog een witte jas bij Jassenboutique en je hebt jouw ideale jas morgen in huis. Twijfel je nog over de juiste maat, of welk ontwerp het beste bij jou past? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op en wij geven je graag advies over het materiaal, de pasvorm en de stijl.

GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen