GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Zwarte jas – tijdloos en mooi te combineren

4 producten

Zwart is een mooie kleur voor kledingstukken. Het is daarom ook niet gek dat zo veel vrouwen gek zijn op zwart om te dragen. Neem een zwarte jas, en je hebt een basis item dat je elke dag aan kunt doen. Zwart heeft namelijk vele voordelen. Deze voordelen vind je hieronder opgesomd.

Het verbergt vlekkken en kleedt af

Omdat zwart eigenlijk geen kleur is, is er ook weinig op zichtbaar. Zo kun je dus op een zwarte jas veel minder goed vlekken zien dan op bijvoorbeeld een gele jas. Het kan namelijk wel eens gebeuren dat er een auto zomaar door een plas rijdt terwijl jij met je zwarte jas over de stoep loopt. Dan is de schade in ieder geval minder erg. Ook kleedt zwart af omdat het geen kleur is. Het zwart zelf lijkt een beetje naar binnen te gaan, waardoor je dus dunner lijkt. Met een zwarte jas ben je dus mooi afgekleed.

Tijdloos, volwassen, chique

Zwart gaat eigenlijk nooit in of uit de mode. Zwart is gewoon zwart. Het is een compleet tijdloze kleur die je altijd kunt blijven dragen. Als je dus van plan bent om een dure jas te kopen, neem dan een zwarte jas want daar heb je het langst profijt van. Ook heeft zwart het voordeel dat het geen kleurassociaties heeft, zoals rood of groen. Dit zorgt ervoor dat de kleur heel volwassen overkomt. Iemand die zwart draagt wordt sneller serieuzer genomen dan iemand die pastelkleuren aan heeft. De kleur is ook chique, het oogt duurder dan gekleurde kleding.

Het staat altijd, en iedereen vindt het mooi

Zwart hoef je niet te koppelen aan een bepaald huidstype of huidskleur. Het staat altijd. Of je nou een zeer lichte huidskleur hebt met een koele ondertoon, of een donkere huiskleur met een warme ondertoon, zwart kent geen onderscheid. Je zult nooit te horen krijgen dat je bleek bent of rood lijkt als je een zwarte jas draagt. Ook heeft zwart het voordeel dat iedereen het mooi vindt. Bij een felle kleur zoals groen of geel wordt nog wel eens aangegeven dat het te fel is, of dat men het niet zo’n mooie kleur vindt. Zwart valt altijd in de smaak.

Combineren met alles

Zwart kun je combineren met elke kleur op de wijde aardbol. Een zwart kledingstuk met een gekleurd kledingstuk is toch nog de mooiste combinatie, omdat het zwart mooi afkleedt en een serieuze kleur is, en het de kleur van het andere kledingstuk ook nog versterkt. Ook staat zwart mooi in combinatie met een print. Een zwarte jas is dus een essentieel onderdeel van ieders garderobe. Alle kleding die je er onder draagt wordt automatisch mooier. Ook kun je foute outfits minder fout maken door er een zwarte jas overheen te dragen. En als je gek bent van zwart, is een all black outfit natuurlijk ook een optie.

Kleurechtheid bij een zwarte jas

Het is bij een zwarte jas mogelijk dat hij de kleurechtheid kan verliezen als hij te heet of niet met de juiste kleuren gewassen wordt. Het is dus belangrijk om jouw zwarte jas alleen te wassen met andere donkere kleuren, en dus niet warmer dan 30 graden. Een doffe donkergrijze kleur is natuurlijk niet wenselijk.

Morgen al een zwarte jas?

Bestel vandaag nog een zwarte jas bij Jassenboutique en je hebt jouw ideale jas morgen in huis. Twijfel je nog over de juiste maat, of welk ontwerp het beste bij jou past? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op en wij geven je graag advies over het materiaal, de pasvorm en de stijl.

GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen