GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Anna Blue

1 producten

Anna Blue is een eigen merk van Anna van Toor, dat staat voor casual en daily wear, maar toch modieus is. Comfortabele jassen voor elke dag van de week. Sportief en toch stijlvol, deze jassen wil je nooit meer uitdoen. Daarnaast staat Anna van Toor bekend om de hoge kwaliteit van de jassen.

Anna van Toor

Anna van Toor bestaat al 100 jaar. Het merk is bekend om de hoge kwaliteit van de kleding. Een jas van Anna van Toor is sterk en gaat levenslang mee. De stoffen en materialen die worden gebruikt worden voor de jassen worden speciaal uitgekozen op hun kwaliteit. Dat is echter niet het enige. Naast de prachtige kwaliteit zijn de jassen ook ontzettend stijlvol. De jassen van Anna van Toor zijn zo gemaakt dat ze niet uit de mode zullen gaan. Je zult er levenslang plezier van hebben. De jassen zijn vrouwelijk, maar toch stoer. Ze hebben een unieke uitstraling. Je voelt je in een Anna jas echt jezelf. Tijdloos, klassiek, en van hoge kwaliteit. Wie wil dat nu niet?

Anna Blue

Anna Blue is een onderdeel van het Anna van Toor merk. Het is de stoerdere variant. Sportieve kleding die heerlijk wegdraagt. Anna Blue is kleding die zowel klassiek is, als stoer. Denk bijvoorbeeld aan een nette trui met toch een brutale racestreep op de mouw. Het belangrijkste aan Anna Blue is dat het zo lekker zit. Eigenlijk wil je nooit meer naar binnen, want een Anna Blue jas is zo comfortabel dat je hem niet meer wil uittrekken. Een Anna Blue jas is echt heerlijk zacht en makkelijk te dragen. En wie eenmaal comfortabele kleding heeft gedragen, wil nooit meer terug naar oncomfortabel. Het is zo belangrijk om je goed te voelen in je kleding, en dat is wat een Anna Blue jas precies met je doet. Je zult stralen omdat je je lekker voelt. Ook bestaat een Anna Blue jas uit de meest hoogwaardige kwaliteit, dus hij gaat heel lang mee.

Anna Blue jas combineren

Anna Blue is niet alleen stoer, het is ook nog tijdloos. Je kunt met een Anna Blue jas stoer en sportief overkomen, maar ook zakelijk. Een Anna Blue jas is voor dames die niet bang zijn voor combineren, die durven om onconventieel te zijn. En toch is dat modieus en stijlvol. Want je kunt sportief heel goed combineren met klassiek. Leef je uit met je mooie Anna Blue jas. Je zult hem in ieder geval niet meer uit willen trekken.

Fair Wear Foundation

Anna van Toor is sinds 2013 ook lid van de Fair Wear Foundation. Dit is een soort Fair Trade voor kleding. Een onafhankelijke non-profit organisatie die ervoor zorgt dat werkomstandigheden in de kledingindustrie beter worden. Ann van Toor neemt met dit lidmaatschap de verantwoordelijkheid voor het eigen productieproces. Het merk staat voor goede en veilige werkomstandigheden. De locaties waar de jassen worden gemaakt worden regelmatig bezocht om te zien of alles nog naar wens is. Of de werknemers krijgen waar ze behoefte aan hebben. Ook worden er dan trainingen gegeven om de kwaliteit van de jassen te waarborgen. Belangrijk bij de Fair Wear Foundation is dat de werkdagen niet langer zijn dan 8 uur en dat het loon goed is om van te leven. Met een Anna Blue jas ben je verzekerd van een fijn productieproces dat eerlijk is voor de werknemers.

Jassen bestellen bij Jassenboutique

Heb je jouw perfecte jas gevonden? Bestel hem vandaag vóór 15.00 en je hebt hem morgen al in huis! Ben je niet tevreden, of valt de maat niet zoals je had verwacht? Je kunt de jas eenvoudig retourneren of ruilen. Als je twijfelt over de pasvorm of iets anders helpen we je graag.

GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen