GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Lange regenjas – droog blijven in stijl

Lange regenjas – droog blijven in stijl

7 producten

Meestal als je denkt aan regenjas zijn de associaties niet positief. Het ziet er knullig uit, zo’n jas is veel te groot, je kunt hem niet mooi combineren, enzovoorts. Wat als dat nou niet waar blijkt te zijn? Een lange regenjas is namelijk wel degelijk stijlvol en passend. Je kunt er voor kiezen om droog te blijven én er goed uit te zien. Wie wil dat niet?

Honderd procent droog

Een lange regenjas bij Jassenboutique staat garant voor kwaliteit. Je blijft gegarandeerd droog, omdat de jassen gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal. Ja, de stof is synthetisch, maar dat betekent ook dat er geen druppels door de jas heen kunnen komen. Met een capuchon aan de lange regenjas ben je ervan verzekerd dat ook je haar geen spatje regen op zich krijgt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over of het gaat regenen als je een lange regenjas koopt. Jij en je prachtige bos haar blijven altijd droog.

Toch mooi

Doorbreek de maatschappelijke norm dat regenjassen lelijk zouden zijn. Dat is namelijk helemaal niet zo met een lange regenjas. De jas valt op kniehoogte, een mooie lengte om toch nog stijlvol mee te blijven. Die lengte is wat de jas zo stijlvol maakt. Ook is de jas passend en niet te groot. Je verdrinkt er niet in, hij laat toch je vormen zien. Een lange regenjas is bij Jassenboutique verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren die bij je persoonlijkheid of je stijl passen.

Kleuren

Ga je voor een donkergroene lange regenjas, dan kom je stoer over. Aangezien deze kleur een beetje geassocieerd wordt met het leger, betekent dat dat ook jij als een stoere legermeid gezien wordt. Neem je een lichtgrijze lange regenjas, dan blijf je klassiek en zakelijk. Deze kleur is overal op te dragen zonder dat daar gelijk associaties over gevormd worden. Natuurlijk is bij Jassenboutique ook de beroemde gele lange regenjas beschikbaar. Hiermee waan je jezelf in een film of een videoclip over regen. De gele kleur is zo beroemd als regenjas, omdat hij vaak gedragen wordt door straatwerkers om goed zichtbaar te blijven. Nu is de gele lange regenjas niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Als een dame zo’n jas draagt is ze natuurlijk geen straatwerker maar een stijlvolle madame. Je valt er mee op in de positieve zin.

Een lange regenjas combineren

Aangezien een regenjas al een mooi opvallend kledingstuk op zichzelf is, hoef je eigenlijk niet eens na te denken over wat je eronder aan gaat doen. Behalve misschien schoenen die goed tegen regen kunnen. Vind je de lange regenjas toch een te groot deel van je stijl opslokken, draag er dan een felle broek onder of felgekleurde schoenen om de andere elementen van je kledingsstijl meer te laten opvallen.

Een lange regenjas kan altijd, ook al regent het niet

Omdat een lange regenjas zo’n mooi kledingstuk is, hoeft het niet per se te regenen om hem te kunnen dragen. Hij houdt inderdaad de regen tegen, maar hij werkt ook goed als mode item. Dus zelfs als de zon schijnt kom je met deze jas nog goed voor de dag. Het is een mooie bijkomstigheid dat hij dan ook nog je haar beschermt tegen de regen.

Morgen al een lange regenjas?

Bestel vandaag nog een lange regenjas bij Jassenboutique en je hebt jouw ideale jas morgen in huis. Twijfel je nog over de juiste maat, of welk ontwerp het beste bij jou past? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op en wij geven je graag advies over het materiaal, de pasvorm en de stijl.

GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen