GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Wollen jas - tijdloos warm

Wollen jas - tijdloos warm

1 producten

Op zoek naar de mooiste en warmste wollen jas? Die kun je hier vinden! In onze shop vind je namelijk al jouw favoriete wollen jassen. Gemêleerd, lang, kort, oversized, gebonden – en meer! In welke kleur je de jas ook zoekt: wij hebben hem. Van panterprints tot donkere kleuren, en van geruite patronen tot felle kleuren, zoals rood en geel. Wat voor wollen jas je ook kiest: hij is ongetwijfeld heerlijk warm voor de winter.

Onze jassen zijn met grote zorg uitgezocht. Daarom vind je in de shop van Jassenboutique wollen jassen van de gaafste mode merken. Zoals Ilse Jacobsen, Moscow en Penn&Ink.

Wollen jas voor dames

Een wollen jas is één van de fijnste en meest elegante jassen voor de wintermaanden. Maar omdat ook de herfst (en een groot deel van het voorjaar) bij ons in Nederland erg fris kan worden, is het ook voor de tussenperiodes een ideale jas. Wordt het toch een wat minder frisse lente? Dan kun je de wollen jas voor dames ook heel goed open dragen. Met een blouse eronder, of een gaaf T-shirt bijvoorbeeld.

Naast ons assortiment dames wollen jassen vind je in onze shop ook de mooiste mantels. Voor een prachtige elegante uitstraling kun je met een mantel niet fout gaan! Wanneer je hiernaar op zoek bent, raden we je aan om onze mantels pagina te bezoeken.

Stijlvol in elke maat

Voor verschillende fits en lengtes is er een wollen jas beschikbaar. Een handige bijkomstigheid van een lange wollen jas, is dat deze perfect zijn voor nette feesten. Ze zijn door hun elegante uiterlijk namelijk zeer goed te dragen over een jurk. Ideaal voor een chic party dus!

Ook heerlijk is natuurlijk om de jas te combineren met een dikke sjaal. En wanneer je een koud hoofd hebt, een muts of oorwarmers (of allebei)! Het blijft tenslotte één van de meest perfecte winterjassen. Er zijn zo veel soorten om uit te kiezen, dat het nog best eens lastig kan zijn een keuze te maken!

Hoge kwaliteit materiaal

Met een wollen jas is het belangrijk dat de kwaliteit van wol hoog is. Hoe hoger de kwaliteit; hoe lekkerder de jas zit. En hoe meer warmte deze vasthoudt. Gelukkig vind je in deze shop enkel en uitsluitend jassen van de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat je het beste in huis haalt. Klik op een jas om de samenstelling te bekijken. Je kunt gebruikmaken van de filterfunctie links in het menu om je zoektocht te vergemakkelijken. Zo ga je die ene perfecte wollen jas zonder twijfel vinden!

GRATIS THUISBEZORGD

GROOTSTE JASSENCOLLECTIE

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen